All About Kats
Het oppasbezoek

Het oppasbezoek

“Tijd aan katten besteed is nooit verspilde tijd.”


Het oppasbezoek

Een standaard bezoek van onze kattenoppas is 1 x per dag 25 – 30 minuten. De oppas komt dan langs voor de verzorging van uw kat(ten) en bestaat uit:

  • Eten geven
  • Water verschonen
  • Kattenbak uitscheppen
  • Spelen met de kat indien gewenst
  • Oppasverslag: elke bezoek schrijft de oppas iets over wat is opgevallen tijdens het bezoek.
  • Bent u voor langere tijd afwezig , dan stuurt de oppas u 2 x per week een korte update via whats app.

Meerdere malen per dag een oppas nodig?
Dit is mogelijk. U betaald dan 2 x een bezoek en elk bezoek duurt dan 25 – 30 minuten en omvat hetzelfde als een normaal bezoek.

Hygiëne van de kattenbak.
Wij vinden de hygiëne van de kattenbak belangrijk en maken daarom gratis maximaal 2 kattenbakken volledig schoon indien u langer dan 7 dagen van huis bent. Heeft u meerdere kattenbakken dan verschonen wij de overige bakken tegen een geringe meerprijs (zie prijslijst).

Speciale wensen.
Indien u speciale wensen heeft dan is dat mogelijk. Denk daarbij aan de planten water geven in huis of bij warm weer de tuin. De verzorging van andere huisdieren (zoals een konijn of vogel) gaat in overleg met de oppas en dien voorafgaande aan het kennismakingsgesprek bekend gemaakt te zijn.

Is uw kat agressief naar mensen?
Dan kost een oppasbezoek meer tijd en dient u een meerprijs te betalen voor het extra werk. De oppas zal aangeven wat zij nodig heeft om in uw huis veilig te kunnen bewegen, want de veiligheid van onze medewerkers is wel belangrijk.

Voldoende kattenbenodigdheden aanwezig tijdens oppasperiode.
Wij gaan er vanuit dat u zorgt voor voldoende voer, kattengrind, snoepjes, medicatie en andere benodigdheden die door onze oppas gebruikt gaan worden. Zo niet dan rekenen wij een meerprijs om het benodigde in huis te halen.

× Hoe kan ik je helpen?