All About Kats
Referentie

Referentie

“Echte rust”zit in een zittende kat”

Jules Renard

Gisteren hadden we bijzondere visite.

Iemand van het kattengedragsadviesbureau kwam langs om verschillende situaties uit te leggen en op te lossen. Heb van te voren allemaal filmpjes van situaties moeten sturen om nog beter inzicht te hebben. Heb er veel van opgestoken en geleerd. Uiteindelijk is ze hier ruim 2.5 uur hier geweest en heb het als prettig ervaren. Anouk Kuik heeft dit voor mij mogelijk gemaakt aangezien ik het financieel niet kon betalen. Wij gaan op naar een positieve sfeer in huize beestenboel 🐈🐈🐈🐰. Alles voor mijn schatten 💙

Miranda B.

Anouk heeft mij destijds geholpen met een kattengedragsbehandeling.

Heel erg blij dat ik deze stap heb genomen ze heeft er echt de tijd en moeite voor genomen hem te observeren en mij tips te geven en informatie over de kat te geven. Het gedrag van mijn kat herkende ik maar niet wat er achter lag dat klikte toen ze het uitlegde met de situaties en ook wat ik er aan kan doen.

Het is een proces maar steeds neemt ze de tijd om mij te helpen tips te geven en dingen uit te proberen tot dat dingen werken voor mijn kat. Ook erg leerzaam voor mezelf dat ik hem bijvoorbeeld veel prikkels gaf zonder dat ik het Door had nu ben ik er een stuk bewuster van en Door de tips daarvoor merk ik dat mijn kat ook een stuk rustiger is geworden. Het blijft een proces en soms weet ik even niet waar het aan ligt want soms heeft mijn kat nog steeds frustratie maar nu weet ik wel hoe ik kan kijken waar het vandaan zou komen en wat ik er aan zou kunnen doen. Bedankt voor je leerzame, begripvolle en open houding Anouk. Zeer zeker een aanrader om contact te nemen voor u en uw kat!

Marieke van B.


Tijdens onze vakantie, die 3 weken duurde, heeft Anouk op onze 2 poezen gepast.

Vooraf nam ze de tijd voor een kennismakingsgesprek om ons en de poezen te leren kennen en om zichzelf en haar werkwijze te introduceren. Gedurende de vakantie ontvingen we regelmatig een update betreffende onze poezen. Bij thuiskomst waren de katten rustig en relaxed. Een vakantieperiode is toch wel stressvol, de thuissituatie is veranderd en er komt een vreemde in huis. Maar onze poezen hadden nergens last van, ze reageerden aanhankelijk.

Anouk hield een logboek bij waar in ze noteerde wat er zoal gebeurde en wat haar opviel. Ook kregen we van haar enkele waardevolle adviezen hoe om te gaan met onze 2 poezen. Bij een volgende vakantie zal ik Anouk weer vragen om voor onze katten te zorgen en ze krijgt van mij een tien met een griffel.

Janny van der Steen.

× Hoe kan ik je helpen?